Solved

Error: failed to play. The requested content is not loading


I keep getting this error pop up, not sure how to fix it. I've tried a few things
Remove SD card, uninstall Deezer, clean phone cache, restart phone, reinstall deezer. Same error pops up straight away again. I only started noticing this error recently.

I have an Lg g6
icon

Best answer by Rudi 25 January 2019, 11:38

Hi there @Illya Chaika

Have you tried the troubleshooting here? Let me know if you still need help 😉

View original

7 replies

Badge
Srry to break it to you but here is he truth: Deezer doesn't know why this is happening and they haven't done anything about it for months now. They are just hoping it won't happen to enough ppl so they can continue to do nothing about it. I am unfortunately a victim of this error as well and their troubleshoot guide is unsatisfactory at best and criminal at worst. They are more or less scamming their users by doing nothing about this. I hope to see Deezer go out of business soon as they've demonstrated sheer incompetence and disregard for their customers. Your only solution forward is to leave the service and find something else because they will not even bother to try to solve this for you.
Userlevel 7
Badge +5
sg987321654 wrote:

I keep getting this error pop up, not sure how to fix it. I've tried a few things
Remove SD card, uninstall Deezer, clean phone cache, restart phone, reinstall deezer. Same error pops up straight away again. I only started noticing this error recently.

I have an Lg g6



Hi there, can you please tell us which version of the app you have installed?
Hi all,
have the same problem
App version: 6.0.4.71
OS: Android 7.0
Phone: Motorola G4 xt1622
Userlevel 5
Badge +3
Hi there @Illya Chaika

Have you tried the troubleshooting here? Let me know if you still need help 😉
Rudi wrote:

Hi there @Illya Chaika

Have you tried the troubleshooting here? Let me know if you still need help ;)


Yes, It works. Thanks a lot! =))
same issue on Samsung S7 with Android 8.0.0, Deezer 6.0.5.271. I tried deleting cache, removing SD card, restart, reinstall app. After a while the message appears again.
Userlevel 5
Badge +3
Hi @ro4pvb1c

Sorry about that. Our developers are investigating this for a while now. I'll come back here if I get an update.
But in the meantime, please follow the troubleshooting steps you tried before, but in the same order just to ensure we tried everything. I'd also log out and download our latest version of the app to see if it helps.

Reply