include
Question

What did you do?!? if it ain't broken don't fix it!!!


Android mobile: This app worked flawlessly just a week ago.. Then do I started getting the dreaded "Error: failed to play." Message.. Again.. At first it was only halfway through a song. That's irritating enough. Now it's every song all the time.. App is completely useless now. What am I paying for guys?? I would much prefer to opt out of updates if it's not going to function afterwards.. I gotta have my tunes when I'm on the road. I've done every procedure. I have restarted my phone. I have cleared the cache and data I've uninstalled and reinstalled the app, twice. Still doesn't function no change.. Can we please fix this. 


4 replies

Userlevel 7
Badge +5

Hi @Wolfofred

Can you tell us which Deezer update you are running? The current release is 8.0.15.5.

This is the release I’m using right now and I don’t have any issues.

If you want to can download an older version at:

https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=deezer

And maybe this will solve your problem.

(I don’t know if you know how to install an APK?)

I am having the same exact issue. It seems like it began with the previous update. It's only when I'm searching for tracks and open a playlist  related to the original search which all show the error message you described. Frustrating

Userlevel 7
Badge +7

Hi @Wolfofred @dfwhardhead have you tried the following troubleshooting?
 

 

Android mobile: This app scarlet ioa worked flawlessly just a week ago.. Then do I started getting the dreaded "Error: failed to play." Message.. Again.. At first it was only halfway through a song. That's irritating enough. Now it's every song all the time.. App is completely useless now. What am I paying for guys?? I would much prefer to opt out of updates if it's not going to function afterwards.. I gotta have my tunes when I'm on the road. I've done every procedure. I have restarted my phone. I have cleared the cache and data I've uninstalled and reinstalled the app scarlet app, twice. Still doesn't function no change.. Can we please fix this. 

Have you tried using the app with a different internet connection (Wi-Fi vs. mobile data)?

Reply