Small bugs report


Hello , I'm new and just got "enroled" in the beta program.
i have noticed a few bugs in the latest release ..
First of the bugs i've noticed is in the main page , the refresh progress bar failed to dissapear after accesing the page .
The second bug is in the lirics of the song chevelle closure in flow , the lyrics are offset and when clicking on the text it jumps a paragraph .
The third "glitch" i've noticed since using the beta is that the audio is kind of distorted using the same setings as before , i'd like to add that i'm usong yhe highest quality .. i don't know why .
I'll update the bugs if i will find more .
Good day !

5 replies

New bug report ...
when in ofline mode and car mode is activated you have the option to add a song to favorite songs "heart button" , you can press it , but after getting back online it's not added to the liked songs playlist .. i have tried liking it ofline and turning back online simulating a network drop , it still showed as liked but it's not added , hope it makes sense . Cheers

Not necesarily a bug ...
but is it supposed to display "minus 17 hours ago "
or is it supposed to be line 17hours ago .. at a first glance it seems misleading .

Once again not necesarily a bug , but a iregularity..
when shuffle my music is on , on the lockscreen , the like or dislike action buttons are present , but have no efect whatsoever , eithter online or ofline .

Turns out that the low quality is indeed a glitch , just tested the app on my other phone on which i dont have the beta , and there is a huge dofference in quality .
the quality on the beta is very poor , altough i have my setings on the highest quality...
Admins , care to help ?
Noticed the same issue, too, with the audio quality in the beta version. Not as good as the regular version. I’m currently testing v. 6.43.0 (6.43.0.3). I have my settings on the best audio quality available, HQ, but I notice this sort of “smeary” sound especially with the lows. It’s like all over the place. First thing that I actually did when I switched to the beta version was to change my equalizer setting (which by the way I had been using for a long time while on the regular version and had been satisfied with it).

Also I thought at first it was my headphones (though been using the same headphones from before) so I compared it with Spotify (am subscribed to both). Same song, same preset equalizer setting, same volume level, well, guess what? It’s not my headphones. Hopefully Deezer will fix this. Thanks.

Reply